روایت عبور از مرزهای فناوری و صنعت در «به توان هایتک»️
نویسنده: rahyarAdmin
(13:01) 1403/01/06روایت عبور از مرزهای فناوری و صنعت در «به توان هایتک»️
وقتی روایتها از عملیاتها عقب افتادهاند.
احسان میناییراد- مروری بر کتاب «به توان هایتک»- خبرگزاری کتاب ایران:
در خلاصه فیلم «عملیات مریخ» آمده است. داستان این فیلم براساس واقعیت ساخته شده است و برمیگردد به زمانی که کشور هند اولین سفینه فضایی خود را به مریخ فرستاد. اما در این بین، موانعی بر سر راهش نیز قرار داشت که ماجرا را جذابتر میکرد…
داستان واقعی شرکت آهار که توسط رضا و محمدرضای شهر امام رضا(ع) و در مواجهه با صنعت برق و انرژی کشور رقم میزنند نیز همین است. داستان کسانی که در برابر نقنقوها و منفیبافهای همیشه مخالف(همان شخصیت گلام در سفرهای گالیور) که معالاسف در میان مسؤولین کم هم نیستند، محکم و با اراده ایستادند.
دو جوان مبتکر و امیدوار و البته با استعداد که خود و همدیگر را در مسجد حجت خیابان امام رضای مشهد مییابند. در این روایت، دو جوان باحال مشهدی و مسجدی و پرتلاش متخصصی را شاهد هستیم و پرواضح است که این کتاب، کمتوان است برای نمایاندن فعالیتها، احساسات و هیجانات و آرمانها و دغدغههایشان.
در کتاب «به توان هایتک» همراهشان میشویم در خانه، مسجد و دانشگاه و پروژههایشان. همان نقطه عزیمتهای راهبردی گفتمان انقلاب اسلامی. مکانهایی که در آثار فرهنگی و هنری کمتر بدانها پرداختهایم.
کتاب «به توان هایتک» یک جهش است. جهش انسان انقلاب اسلامی متخصص. روایت عبور از مرزهای فناوری و صنعت. روایتهایی که دیگر منحصر در یک نفر، یک تیم و یک شرکت نیست. و حالا روایتها از عملیاتها عقب افتادهاند. به تحقیق میشود گفت در این عرصهها به فناوری رسیدهایم. و باید همگام با آنها در روایتها نیز به فناوریاش برسیم. جای آوینیها و طالبزادهها و سلحشورها و… خالی است.